Vi hjælper dig videre

Du er nu på vej ind i en jungle af lamper, som kan virke uoverskueligt, men hjælpen er på vej. Det eneste det kræver er, at du kontakter os på telefon +45 61652882 eller lamper4U@outlook.dk og din søgen efter de rigtige lamper vil herefter virke meget lettere.

Du kan også med fordel skrive til os direkte fra siden, så vil vi vende retur snarest muligt.

Skriv til os
 • Du vil få oplysninger om lysets effekter, styrker, svagheder, udformninger, placeringer af lamper, antal lamper, priser, kvalitet og et godt tilbud på dine nye lamper. Alt dette vil gøre at du kan målrette din søgen efter de rigtige lamper.

  Eller endnu bedre book et gratis uforpligtende møde med vores belysningskonsulent, som kommer ud på din privat adresse eller arbejdsplads, som kun kan melde om positive tilbagemelding gennem erfaring i mere end 23 år fra de folk, som har prøvet dette.

  Vi kører på hele Sjælland, men tager timebetaling, hvis det er over 30 min. kørsel fra Hørsholm. Timebetaling er 595,- pr. time, som selvfølgelig bliver fratrukket hvis du vælger at købe lamperne hos Lamper 4U.

 • Rådgivning til private

  Før du vælger at købe en lampe på hjemmesiden opfordrer vi dig til altid, at tage kontakt til os for at undgå fejlkøb.

  Efter mange år i faget har vi erfaret, at man tit kommer til at vælge forkert lampe i forhold til hvad lampen skal bruges til. Det sker oftest, fordi vi er meget fokuseret på udseende og deri glemmer at tage højde for om lampen har de egenskaber som vi har behov for, til den givende belysningsudfordring.

  Lys er vigtig for os som mennesker. Uden det rette lys til den givende situation, vil vi ikke være i stand til at løse en opgave. For eksempel vil en kirurg eller tandlæge ikke kunne udfører deres arbejde uden fejl hvis lyset er for svagt. Lægger man make-up i et forkert oplyst rum, risikerer man at lægge for meget på, hvilket man først vil opdage når man kommer ud i dagslyset. Og sådan kunne vi blive ved.

  Vi har derfor valgt at specialisere os i rådgivning af rette belysning til alle tænkelige rum og situationer, for at hjælpe dig bedst muligt.

  Det "forkerte" lys kan hurtig koste dig mange penge i fejlkøb, fysiske symptomer som hovedpine og træthed samt psykiske symptomer som stress.

 • Rådgivning til erhverv

  Vi har mere end 20 års erfaring i rådgivning af lys til kontormiljøer - både de lukkede og åbne kontorlandskaber, store og små butikker, tandlæge og læge klinikker samt udendørs- og opgangs belysning til ejer og andelsforeninger.

  Vi har gennem mange år med vores arbejde med lys fået stor ekspertise i lys og lysets påvirkning på mennesket i både positiv og negativ retning. Dette blandt andet gennem kurser om belysning, lysets påvirkning af hjernen og sparring med arkitekter og indretningsarkitekter.

  Vores fokus område er, at vælge en belysningsløsning til jer hvor man tager højde for alle aspekterne af hvad lyset skal bruges til. Her taler vi om alt fra funktionalitet, design, farver, fysisk og psykisk arbejdsmiljø samt budget.

 • Montering af lamper

  Montering af lamper er ikke altid helt lige til, derfor hjælper vi jer gerne med råd og vejledning til installation af jeres nye lampe/lamper.

  Vi har også et tæt samarbejde med elektrikere som er eksperter i at montere eksklusive lamper og som ved hvilke høje krav Lamper 4U har med hensyn til, at du som kunde får den bedste løsning. Vi giver gerne et tilbud på køb af lamper samt montering. På denne måde slipper du/I for at skulle have flere ind over jeres lys projekt. Lamper 4U sørger for kontakt til elektriker og kommer, hvor det er nødvendigt, med ud og viser elektrikeren hvor lamperne skal placeres.

  Vælger du/I jeres egen elektriker står vi selvfølgelig stadig til jeres rådighed med vejledning til jer eller direkte til jeres elektriker. Du/I skal også være opmærksom på, at nogle lamper kræver mere end én person til montering af lampen. Dette specielt ved store lysekroner eller ved ledningsføring gennem flere etager (for eksempel fra loft til stue).

Designer spotlight

Har du brug for rådgivning?

Vi er eksperter inden for Occhio, kontakt os i dag på 61 65 28 82

Eller brug vores kontaktformular